Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Μαίου IMPRO FEST - Φεστιβάλ Αυτοσχεδιαστικής / Πρωτότυπης Μουσικής


Για ένα διήμερο, στις 16 & 17 Μαΐου 2014, θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Εμπρός εφτά διαφορετικά σχήματα, με μοναδικό σημείο αναφοράς τον αυτοσχεδιασμό και την πρωτοτυπία. Από τις “έξΗ” μέχρι τους “Blame Kandinsky”, ένα ευρύτατο ηχητικό φάσμα, από a cappella συνηχήσεις μέχρι math πολυρυθμίες, θα μας οδηγήσει σε αυτοσχεδιαζόμενους πειραματισμούς και πρωτότυπες ερμηνείες, με σκοπό την αναζήτηση δυνατοτήτων και ορίων (αν υπάρχουν) στη μουσική.
Το Φεστιβάλ θα ανοίξουν οι διοργανωτές T.I.M.E., μια κολεκτίβα στο χώρο του radical free improvisation, θα ακολουθήσουν οι “έξΗ”, γυναικείο φωνητικό σύνολο, και κατόπιν δύο projects, “Πρόθυρα Θερινά” και “Αυτή την κούκλα ποιος θα την πάρει”, ενώ την επόμενη μέρα θα ανοίξει με τους “Blame Kandinsky”, θα ακολουθησει το “Noizedelic Folk” με τον Σταμάτη Φουσέκη στο Κόντρα Μπάσο και τα ηλεκτρονικά, κατόπιν το project “a Kafkaesque project”, και θα κλείσει με τους Τ.Ι.Μ.Ε. που θα οδηγήσουν και στο fulljam session του φινάλε.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και δείγματα δουλειάς των σχημάτων/projects επισκεφτείτε τη σελίδα www.facebook.com/t.i.m.e.rfi/events
IMPRO FEST
16-17/5/2014
Θέατρο Εμπρός
Ρήγα Παλαμήδα 2, Ψυρρή
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου