Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πέμπτη 28 - Παρασκευή 29 - Σάββατο 30 Νοεμβρίου “Sex trafficking”

 Πέμπτη 28 Nοεμβρίου 19:00-21:00 Ανοιχτή γενική πρόβα “Sex trafficking
Παρασκευή 29 Σάββατο 30 Νοεμβρίου 20.30 “Sex trafficking 
Η ομάδα Όνειρο παρουσιάζει το «Sex Trafficking», μία πτυχή της διεθνικής σωματεμπορίας. Μέσα από τις πραγματικές μαρτυρίες θυμάτων σωματεμπορίας από όλον τον κόσμο, αφηγούμαστε την ιστορία των σύγχρονων σκλάβων της βιομηχανίας του σεξ. Το δρώμενο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την ομάδα Parole di donne, τον Απρίλιο του 2013 στο θέατρο Εμπρός. Βασίζεται σε κείμενα από την έρευνα «Sex Trafficking» του Siddhart Kara, το βιβλίο «Άρωμα Κόλασης», σε προσωπικές συνεντεύξεις στη Δάφνη Σκαλιώνη καθώς και στη συμβολή της Αct up.
Το λαθρεμπόριο γυναικών είναι πολύ πιο επικερδές από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Σε αντίθεση με τις ναρκωτικές ουσίες, μια γυναίκα δεν χρειάζεται να καλλιεργηθεί, να ωριμάσει, να διϋλιστεί και να συσκευαστεί. Σε αντίθεση με τις ναρκωτικές ουσίες, μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές από τον καταναλωτή. (Siddharth Kara, οργάνωση «Free the Slaves»).
Στο φουαγιέ του θεάτρου παρουσιάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Paolo Patrizi, μία κρυφή ματιά στην παράλληλη πραγματικότητα της περιφέρειας της Ρώμης.
Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση.
Σκηνοθεσία : Alessandra Maioletti 
Ανθρωπολογική έρευνα: Μαρία Καραμητσοπούλου 
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Βαμβακά – Gaffer & Fluf 
Φώτα: Βαλεντίνα Ταμιολάκη 
Performer: Αλίκη Κόντζιου Γούσα 
Κρουστά: Αιμιλιανή Παραδείση 
Τραγούδι: Άννα Τσακίρη  Ερμηνείες: Έλενα Γιαννακοπούλου, Στέλλα Γεωργουλέα, Θάλεια Δημητροπούλου, Γιώργος Καπετανάκος, Teresa Corvino, Δάφνη Σκαλιώνη, Μαρία Αθηνά Τζιώκα, Άννα Τσακίρη, Ευαγγελή Φίλη. 
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ 
Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή, Αθήνα, (στάση μετρό Μοναστηράκι)
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 ώρα 20.30
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 ωρα 20.30
Είσοδος ελεύθερη
Eπικοινωνία Ομάδα ΟΝΕΙΡΟ: 792001@hotmail.com, dance.oneiro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου