Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ. - 7.00 μ.μ. σεμινάριο Ελεύθερης Έκφρασης και Δημιουργικής Επικοινωνίας


Το σεμινάριο Ελεύθερης Έκφρασης και Δημιουργικής Επικοινωνίας συνεχίζεται, κανονικά, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και κάθε 15 μέρες, 4.00μμ-7.00μμ, στον 1ο όροφο του θεάτρου. ΠΡΟΣΟΧΗ! λόγω Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ στο χώρο του Εμπρός, δεν θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου. Θα σταλεί προσκλητήριο event για το πότε θα γίνει. Καλό Χειμώνα:
Λεπτομέρειες δείτε στο link:
Τίτλος σεμιναρίου: «Άφησέ με… να έρθω μαζί σου»
Συμμετέχουν όσοι δηλώνουν πρώτοι, ανεξάρτητα από ειδικές γνώσεις, επάγγελμα, εθνικότητα ή όποια άλλη διαχωριστική γραμμή, στέλνοντας ένα μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους , στο πιο κάτω mail. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι maximum 20, λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του εγχειρήματος.
Η ενδυμασία μας επιτρέπει ελευθερία κινήσειων και τα παπούτσια τα αφήνουμε στη είσοδο. Φέρνουμε μαζί μας ένα αντικείμενο που αγαπάμε πολύ, π.χ ένα μαξιλάρι, ένα παρεό, για να καθόμαστε άνετα στο πάτωμα, μπογιές, χαρτί, μια φλογέρα, κάποιο κέρασμα, για τις στάσεις του ταξιδιού ή ότι άλλο κρίνουμε σημαντικό για τη διαδρομή μας... Το Σεμινάριο είναι δωρεάν, με ελεύθερη συνεισφορά, για την κάλυψη πρακτικών αναγκών του και αναγκών του χώρου. Τα εργαστήρια έχουν διάρκεια 3 ωρών και θα γίνονται κάθε 15 μέρες, μέρα Κυριακή, 4.00μμ-7.00μμ., εφόσον δεν υπάρχει κάτι άλλο προγραμματισμένο από πριν στον ίδιο χώρο. Για όποια αλλαγή στο πρόγραμμα, θα υπάρξει ενημέρωση.
Το σεμινάριο εμψυχώνει η Χαρά Αλεξάκη,δραματοπαιδαγωγός (M.Ed: Drama & the Creative Arts in Education)
email: cultivatingthearts@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου