Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Σάββατο 2 Μαίου, 7:30 μ.μ - 10:30 μ.μ. Αποτίμηση εκδήλωσης "Ψυχική Υγεία & Στίγμα"

Το Σάββατο 2/5/2015, 7.30 μ.μ. - 10.30 μ.μ. στον 1ο όροφο του Εμπρός, θα αποτιμήσουμε τη σημαντική εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/941814369184593/941819635850733/, που πραγματοποιήθηκε στις 25 του Απρίλη.


Θα συζητήσουμε τις προτάσεις, που έγιναν στη διάρκεια της,  και ότι άλλο οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες φέρουν...
Στη συζήτηση, που έγινε, μετά τις εισηγήσεις, αναφέρθηκε από συμμετέχοντα στο κοινό, το θέμα του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, αυτό το όνειδος, μια 2η Λέρος, όπως τη χαρακτήρισε και o κ. Μεγαλοοικονόμου, που είναι, ακόμη, εδώ, σε λειτουργία. 
Κουβεντιάστηκε και αναδύθηκε η ανάγκη να δημιουργηθεί μια ομάδα δράσης, για το σταμάτημα αυτού του κολαστήριου ψυχών. Πολλοί και πολλές δήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν σε μια τέτοια δράση και άφησαν τα mails τους, να τους ενημερώνουμε για τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις της Ομάδας κατά της Αστυνομικής βίας/αυθαιρεσίας και του Εκφασισμού της Καθημερινότητας.
Είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτή, για όλες και όλους μας, από την κοινωνία των αποκλεισμένων, που μας καλεί να ανταποκριθούμε, όσο πιο ενεργά μπορούμε... Αν έχετε ιδέες και προτάσεις, για το πώς πρέπει να προχωρήσει και να οργανωθεί μια τέτοια κινηματική αποστολή, στη συνάντηση της ομάδας, το Σάββατο, θα αποτελέσει ένα από τα θέματα συζήτησης...
Καλεσμένος/η είναι καθένας και καθεμία, που μοιράζεται κοινές ανησυχίες και οραματίζεται έναν άλλο κόσμο, ενεργό και αλληλέγγυο, όπου ο άνθρωπος και η φύση με την πλούσια ποικιλομορφία του/της, αυτοοργανώνεται οριζόντια, ζει και δημιουργεί, μακριά από φυλετικούς, σεξιστικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς και οικονομικούς αποκλεισμούς!
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου