Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πέμπτη 15 Μαίου 2014, Συναυλία Αυτοσχεδιαστικής Μουσικής - ILIOS, Νίκος Βελιώτης, Στυλιανός Τζιρίτας, Άγγελος Κυρίου

Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
15 Μαΐου 2014
Ώρα: 20:30

Συναυλία αυτοσχεδιαστικής μουσικής
ILIOS
Νίκος Βελιώτης
Στυλιανός Τζιρίτας
Άγγελος Κυρίου

Είσοδος ελεύθερη. Θεμιτή ελεύθερη συνεισφορά
Ο ILIOS δραστηριοποιείται στο χώρο της διερεύνησης ακραίων ηχητικών φαινομένων από τις αρχές των 90s χρησιμοποιώντας, ως επί το πλείστον, ηλεκτρονικά μέσα. Με πολυάριθμες κυκλοφορίες και πάνω από 200 ζωντανές εμφανίσεις παγκοσμίως αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο χώρο του ηλεκτρονικού πειραματισμού.

Ο Νίκος Βελιώτης είναι τσελίστας, με πολλά χρόνια ενεργής παρουσίας στην αυτοσχεδιαστική μουσική σκηνή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος των μουσικών σχημάτων Mohammad (Coti, Ilios), Cranc (Rhodri & Αngharad Davies), Looper (Martin Küchen & Ingar Zach), Texturizer (Coti), Vertical (Αναστάσης Γρίβας), ενώ έχει συνεργαστεί και με τους καλλιτέχνες David Grubbs και Γιάννη Αγγελάκα.

Ο Στυλιανός Τζιρίτας είναι δραστήριο μέλος της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής με σχήματα όπως τους Κοψωκέφαλοι, Στυλιανός Τζιρίτας Unit, Trypanosoma κ.α. Στις performance του χρησιμοποιεί κλαρινέτο, ταμπλέτα και μαγνητοταινίες καθώς και τον λόγο ως εργαλείο αφήγησης. 
Ντίνος Δομένικος - ντραμς 
Γιώργος Χατζηδημητρίου - κιθάρα 
Ηλίας Παυλόπουλος/Αντώνης Ξαγάς - φωνές 
Στυλιανός Τζιρίτας - μαγνητοταινίες/φωνη/κίνηση

Ο Άγγελος Κυρίου ξεκίνησε να ηχογραφεί από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, δημιουργώντας ποπ μουσική του καιρού μας, παραμορφώνοντας μελωδίες και στίχους. Συμμετέχει σε σχήματα όπως οι Betty Loop Loop και La Situation Conga.

Με τη βοήθεια των:
Καλλιτεχνών,
Εργαστήριο Πολλαπλών Τεχνών,

MOREMARS LABEL
New release

Upcoming release
Uton CD
Mecha/Orga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου