Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σάββατο 12 Απριλίου 2014, ώρα 21:00 Συναυλία Αυτοσχεδιαστικής Μουσικής


Πάνος Αλεξιάδης & Γιώργος Αξιώτης
No god ritual & Άκης Σίνος
Acte Vide
KTC
Mob
Φ.Ουσίες
Το Σάββατο 12 Απριλίου, δέκα νέοι μουσικοί τhς ανεξάρτητης αυτοσχεδιαστικής μουσικής θα εμφανιστούν στην σκηνή του αυτό-διαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός (Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα).
Ο Πάνος Αλεξιάδης και ο Γιώργος Αξιώτης (turbo teeth) θα πραγματοποιήσουν μία από κοινού εμφάνιση, χρησιμοποιώντας modular synthesizers και electronics. Ο Πάνος Αλεξιάδης είναι γνωστός και με το synth πρότζεκτ του Lunar Miasma (2008-2012), ενώ ο Γιώργος Αξιώτης είναι μέλος των Balinese Beast, Holefold, Free Piece of Tape και Bruised Lee.
https://soundcloud.com/alexiadis
https://soundcloud.com/turbo-teeth
Οι Acte Vide, τo ηλεκτροακουστικό ντούο της Δανάης Στεφάνου και του Γιάννη Κοτσώνη (aka Sister Overdrive), δραστηριοποιείται στον αυτοσχεδιαστικό χώρο, χρησιμοποιώντας συνήθως πιάνο, laptop, και αντικείμενα.
http://acte-vide.blogspot.gr/)
Ο No god ritual (Τίμος Αλεξανδρόπουλος) και ο Άκης Σίνος δραστηριοποιούνται στο χώρο της πειραματικής μουσικής και της ηλεκτρονικής σύνθεσης.  Και οι δύο είναι μέλη της ομάδας Romvos.
https://soundcloud.com/nogodritual
http://romvos.org/
Ο ΚΤC (Βύρων Χριστοδούλου), χρησιμοποιεί αλγόριθμους που αντλούν πληροφορίες από προσομοιωτές φυσικών φαινομένων όπως L-Systems, particle collisions και άλλα. Το 2010 ίδρυσε τη Φελτ (FELT), μία κολεκτίβα που σκοπό έχει να ερευνήσει περαιτέρω τα όρια της computer art.
http://www.feltcollective.com
Οι Mob είναι ένα νέο μουσικό σχήμα που κινείται στα πλαίσια του θορύβου και του harsh noise, χρησιμοποιώντας αναλογικά μέσα και pedals.
http://mob-hnw.bandcamp.com/
O Φ.Ουσίες είναι μέλος του μουσικού label moremars team. Χρησιμοποιεί λούπες, field recordings και ακουστικά όργανα.
https://soundcloud.com/fosforizouses-oysies
http://www.moremars.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου