Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σάββατο 19 Οκτωβρίου ώρα 09:30 μ.μ. Remi & The Dazzlers LIVE


Σάββατο 19 Oκτωβρίου – 21:30
Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή


Ο τραγουδοποιός “Remi” και η μπάντα του σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα “The Dazzlers” ξεκινούν τη πρεμιέρα τους με μια μουσικο-χορευτική παράσταση στο Θέατρο Εμπρός. Η συναυλία θα αποτελείται από δύο μέρη, ένα ατμοσφαιρικό κράμα με μουσικές ιστορίες του δρόμου και ένα χορευτικό rock n roll πρόγραμμα με την προσθήκη των φανταστικών Dazzlers. Τη συναυλία θα ανοίξει ο ξεχωριστός ταξιδιώτης και μουσικός “Detroit Jimmy”. Η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί με σκοπό τη κυκλοφορία Live DVD.
Χορηγοί επικοινωνίας: Redrock.gr, Stardustradio.gr, rockinathens.gr, museekart.com, i-jukebox.gr, citycodemag.com.

Βιογραφικό Remi
Ο τραγουδοποιός Remi (Άγγελος Κυπριανός), μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών. Είχε ήδη ξεκινήσει από το 2009 να μελοποιεί αληθινές ιστορίες από τη μουσική του δρόμου αλλά και από τα ταξίδια που έκανε σε πόλεις της Ευρώπης. Τα τραγούδια του πρώτου album με τίτλο "Street Serenade" γράφτηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, ενώ ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε ένα αυτοσχέδιο ερασιτεχνικό στούντιο, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μουσικών. Το 2011 ηχογραφήθηκε το album “The Gospel Of the Road”, μια δουλειά επτά ανθρώπων που συνεργάστηκαν για μια σεζόν για την πραγματοποίηση αυτού του album σε συνθέσεις του ίδιου.
Μέχρι σήμερα ο REMI έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και live stages της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχει κυκλοφορήσει δύο album, έχει γυρίσει ένα μουσικό video clip καθώς και τρία documentaries. Σε συνεργασία με το σχήμα του (2012), κέρδισαν τον διαγωνισμό “Band’s Festival 2012” που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο υπό την αιγίδα του ραδιοφωνικού σταθμού “Kiss Fm Μαγνησίας”. Επίσης, έλαβε το βραβείο “Most contributing artist” από το “Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος(Deree), όταν αποφοίτησε από το τμήμα μουσικών σπουδών.

Στιγμιότυπα
Άνοιξε την συναυλία του Sivert Hoyem(Ex-Madrugada) στον πολυχώρο «Πολιτεία» στη Πάτρα (28/11/12) και στο «Boxx Stage Club» στα Ιωάννινα (02/12/12).
Άνοιξε την συναυλία των Puressence στον «Σταυρό του Νότου» στην Αθήνα (28/03/13) και στον «Μικρό Πρίγκηπα» στη Πάτρα (29/03/12).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Άγγελος Κυπριανός
Τηλ: 6940809059

Βιογραφικό The Dazzlers
Οι Dazzlers δημιουργήθηκαν το 2013 και αποτελούνται από την Κορίνα, την Ντίνα και τον Κυριάκο. Όπως οι ίδιοι δηλώνουν δεν είναι απλά μια χορευτική ομάδα αλλά μια παρέα. Γνωρίστηκαν πριν από 2 περίπου χρόνια σε μια χορευτική ομάδα όπου έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο rock n' roll. Με την πάροδο του χρόνου και χορεύοντας στο πλάι έμπειρων και αξιόλογων χορευτών, εξελίχθηκαν γρήγορα και έλαβαν μέρος σε διάφορες παραστάσεις και επιδείξεις. Κάπως έτσι έφτασε η στιγμή που δημιούργησαν τη δική τους χορευτική παρέα ύστερα και από την πρόταση συνεργασίας με τον τραγουδοποιό Remi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου